Saturday, 9 March 2013

Segmen Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com



apa khabar semua ? rasanya dah lama saya tak berceloteh disini .. maaf la yea . al-maklumlah dah nak final . assignment asyik masyuk je an . mid-term pun dah menjengah . kekangan masa untuk menjengah disini . hope semuanya sihat-sihat belaka. saya dah nak final ini , mohom jasa baik anda semua untuk mendoakan kejayaan saya . Insya Allah . kali ini saya nak join segment abg acik , beliau ini merupakan salah seorang pencetus ilham sy untuk jadi blogger taw ..
http://www.akupenghibur.com/2013/03/segmen-bloglist-24-jam-oleh.html

jom la join ramai-ramai .. senang je ..

okea lah setakat sini dulu . nti kita chit chat agi yea .. bye2 semua .. take care ..
Akhir kalam dari seorang hamba Allah sentiasa tersenyum dan sebarkan kebaikan walaupun sekecil zarah .. ^_^

3 comments:

Aku Penghibur said...

semoga berjaya dlm exam .. terima kasih join walaupon sibuk

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-bloglist-24-jam-oleh.html

Khalid Kyle said...


Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-24-jam-oleh.html