Friday, 16 November 2012

ISTANBUL AKU DATANG ^_^

Apa khabar semua . . . maaf la yea agak berdebu sikit blog ni almaklum lah dah lama tak jejakkan kaki kat sini .  hari ni saya nak kongsi kenangan saya dengan budak kelas..walaupun tak ramai yang join tapi "best" , Alhamdulilah dapat gak kita orang keluar sama-sama. thanks korang sudi nak keluar sama- sama. yang paling best "warga johor" sanggup turun.. terbaik la.. thanks yea..wat susah-susah je dah la yang paling awal..hihihi ..maaf la yea ada sedikit kecelaruan maklumat tu yang lambat tu..hahahaha..

Kita orang keluar 14 november 2012 di dataran pahlawan melaka . ingat nak gie awal tapi ...hihihihi.. oleh itu azizi telah menunggu saya lebih kurang 1 jam..maaf yea.. pastu masa tunggu kawan-kawan lain sampai kita orang pun main game..hahaha ..masa tunggu 2 puteri sentubung datang , amar dan rizal beli tiket untuk kita orang .. rajin kan .." sangat la " .. mula-mula plan nak tengok cite lain..last2 kita orang tengok cite Istanbul Aku Datang .. best cite ni..sweet sangat !! 




pas tengok wayang apa agi makan la .. hihihi... kita orang gie makan nasi ayam penyet .. yang direkomen kan oleh cik siti nasehah..  ^^

lepas tu kita orang jalan-jalan dan main game lagi .. mana tak nya bowling full .. siap kena tunggu agi .. iskh2...* yg x leh blahnya.. siap tulis nama tapi pastu pergi je cam tu..hahaha ..jahat2*
da puas layan game pe lagi shopping time..hihihi..
tapi budak perempuan je . budak lelaki teman sambil makan ice - cream .. dia orang ni memang suka makan .. hahaha

yang baju merah itu nama dia azizi , sebelah dia tu rizal , lepas tu amar & iwan
tudung biru itu saya , pink pula fatin .. photographer pula seha.

yang bertudung oren tu seha ^^ 

disebabkan kesuntukkan masa setakat tu saja perjalanan kami ..so lepas tu semua pun bawa haluan masing-masing menuju pulang ke rumah .. thanks korang tambahkan koleksi sweet memori kita ..^_^
setakat ni sahaja kali ni .. next time kita wat kat tempat lain plak yea..huhuhu.. harap-harap nanti bertambah-tambah la lagi yang nak join..^_^ .. until we meet again ..smile always ..


2 comments:

Farah Hani Ayla said...

Untunglah Amar pun ade jugak same... haha :D

mawaddah warahmah said...

hai hani ..ni triple date..huhuhuh