Sunday, 28 October 2012

mission accomplished ^_^


apa khabar semua ?? harap- harap semuanya sihat yea..jangan jadi macam saya..huhuhu...
deman + selsema .. nasib baik dah habis exam .. Alhamdulilah ..

kali ni saya nak cerita pasal percutian saya dengan budak kelas..hihihi...kita orang buat di Asyraf Chalet di Pengkalan Balak Melaka ...best sangat... tak sangka menjadi juga plan kita orang nak bercuti sama-sama...syukur Alhamdulilah ...walaupun ada sikit masalah teknikal tapi Alhamdulilah semuanya beres .. terima kasih korang sebab bagi sweet memory ok.. harap- harap korang ingat sampai bila-bila percutian kita ni.. 

ni antara sweet moment yang dapat disimpan ..=)

















antara mangsa yang terkena sengatan manja ..hahahah




makan malam kita orang .. best kan .. thanks semua ..=)

banyakkan hadiah ?? hahaha ...pilih2 ..



Besday boy ... hahaha da puas baling kita orang dengan tepung & pasir petang - petang so malam  - malam giliran kita orang baling dia pula..hahaha..jangan marah yea hanya untuk suka-suka

tak semua yang ada namun kenangan ini amat berharga ... 

thanks beri support.. maaf untuk sebarang kekurangan ... next sem kita buat lagi gempak ok .. Insyallah ... =)

CREDIT TO KAK IDA & ZAKIRAH FOR LOVELY PICTURE

2 comments:

Aimi Syahirah said...

Salam..=) Nice blog!^^ Hati2 dgn lelaki ini! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/vincent-lee-fong-lelaki-penipu-ini.html

mawaddah warahmah said...

salam . . . thanks aimi . . thanks tuk nasihat ..=)