Monday, 3 December 2012

" Cik Lyeen's Giveaway"



assalamualaikum semua..kali ni sy nak join GA dari Cik Lyeen ..^_^..first time join..huhuhu..ni semua berkat tag oleh roomate sy yg comel..hihi..*ter"bermadah" plak..* syiira thanks yea tag kita...

best  taw G.A ni bleh dpt bnyk hadiah...khas utk puteri2 kat luar sne..jgn risau..putera2 idaman semalaysia un bleh join..untung2 klu dapat bleh kasi kat mak ke kakak ke adik ke tak pun pujaan hati .. =D
syarat2 nak join pun senang je ..pe lgi jom join ramai2...ok lah bnyk nau membebelkan , sekarang masa untuk meng'tag' mereka yang bertuah...jeng2..siapa yang kena ...
  • kak ayu < kak roomateku...join taw kak jgn lupa na ~ >
  • farahin  < classmate ku..join taw...hihihi >
  • hani < roomateku..jom join sama =D >

    klu korang semua nak join klik je banner ukh..senang je syarat..pe2 pun tu je yg dpt ditag..harap maklum..hihihi.. untung2 ada rezeki..amin..insyallah ..:)
     until we meet again ..smile always... love u allz..

12 comments:

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg dr GA yg sme
meh singgah blog iema
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Nadrah Zulkifly said...

Salam, hiii > . <
Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
dari segmen yang sama <3
Jom BW ke blog saya jugak :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

Nur Haziqah said...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

sila lah komen dari segmen yg sama..

Nurain Syahirah said...

Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama. Good luck in this GA!

Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple: http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

eyka said...

Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Datang dari GA yang sama , http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
Niena dah follow , jom follow semula .. =)

*sila abaikan jika dah follow .. =)

Nur Syahira said...

aw...pink blog ! seriesly saya suka ! good luck dear ;)

jom singgah blog pink sy ? kalau tk menyusahkan la..tinggalkan sepatah kata pn tk pe..haha..

http://imnursyahira.blogspot.com/2012/11/ga-cik-lyeens-giveaway.html

emma michiyo said...

DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
dari GA awesome tu
jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

saya tag awak

tlg like juga entry tu ye :P

yaya c domo said...

datang dari ga yang sama... hope boleh lawat sy kita geng!! hoho.. http://hidayah97-bittersweet.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html best lagu... comment kalau x mnyusahkan lh...

secret of us said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

mawaddah warahmah said...

to all my dear blogger friend...sy dah terjah da blog2 kamu semua..thanks bgi support..sme2 la kita berdoa smoga berpeluang dapat hadiah .. good luck semua..^_^

yaya c domo said...

assalamualaikum, sya datang dari g.a yg sama... http://hidayah97-bittersweet.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html